11 maj, 2019
av Andreas Eder
Inga kommentarer

Nu vill jag snickra igen!Jag söker efter mindre projekt att göra såsom altaner, kök, golvläggning, uterum som jag älskar mest av allt att göra inom byggnation.

Jag har en låååång erfarenhet som byggentreprenör inom Stockholms-området, samt så har jag haft ansvar inom

Jag kan jobba just nu under Juli – oktober under vissa veckor.

Min önskan är efter att vi kommit överens om pris och tid, att få stöd med att hittaboende under tiden om projektet är utanför Uddevalla-området.
Jag kan jobba då ca 10-12timmar om dagen för att snabbt bli klar med projektet.

25 mars, 2015
av Andreas Eder
Inga kommentarer

Årets nystart den 4 Maj!

 

Efter en långledighet under våren så återvänder vi till arbetet den 4 Maj med nya spännande projekt att se fram emot att utföra åt våra nya…såsom gamla kunder.

Ni är välkomna att kontakta oss för kostnadsförslag till er spänannande projekt, eller bara att få träffa oss där vi kan personligen komma presentera oss för er

 

Med vänlig hälsning

Andreas Eder

25 mars, 2015
av Andreas Eder
Inga kommentarer

Nytt samarbete inom Badrumsrenoveringar

 

F o m Januari 2014 har ett nytt lovande samarbete inletts med Stockholm sten och Plattsättning , JeDe rör och bygg samt MemoryEl för att tillsammans renovera badrum åt våra kunder.

Vi kommer nu att ge till våra kunder kvalitativa badrumsrenoveringar med  certifikat  som Säker vatten samt  GVK-våtrum i våra bagage, för ännu mer trygghetgarantier åt våra kunder . Våtrumsgarantier upp till 10 år samt golvvärmeinstallationer upp till hela 5 år!

 

17 augusti, 2011
av admin
Kommentarer inaktiverade för Webbsidan lanseras inom kort

Webbsidan lanseras inom kort

Eder Byggentreprenör har inhandlat webbtjänster från formgivaren och digitalproducenten Pablo Anttila. Form:Papplo.com heter byrån med mångårig erfarenhet från webb och print, som bl a står bakom sidorna www.papplo.com och www.mokoma.se.

Den planerade lanseringen skall ske mot slutet av sommaren 2011.